Skjønnheten ligger i detaljene

Affeksjon er viktig – og kanskje viktigere enn noen gang i vår ekstremt travle tid der dagene løper og åra går før vi får sukk for oss. Hvor blir de gode minnene av hvis vi kaster alt? Kommende generasjoner kan synes det er fint å ta del i fortida og la minnene leve videre inn i framtida. La gullsmeden vurdere om det er mulig å gjenopplive dine gamle skatter – kanskje med en moderne vri om det er ønskelig.

Vi tilbyr alle typer av smykkerestaurering, både spesialarbeid, reparasjoner og gravering.

KONTAKT OSS

Design og unike gaver

Hun designer og spesiallager også smykker på bestilling. «Moelvsmykket» designet og laget hun til byjubileet i 2010. Anhenget produseres i sølv og nummereres, og Lene har til nå produsert over 600 slike anheng! Tilbehør i form av ørepynt og armbånd har også blitt en del av «Moelvsmykke- kolleksjonen». «Moelvsmykket for menn» er en pins for slips eller jakkeslag, lansert i 2015.

Bytteservice

Vi er medlem av FAG-gullsmedene og tilbyr bytteservice over hele landet. Gå inn på faggullsmedene.no og finn din nærmeste FAG-gullsmed.

Gaver til alle

Vi har mange gaver som passer til jubilanter, konfirmanter og andre anledninger. Ta gjerne kontakt for anbefalinger og råd.

Spesielle anledninger

Bryllup

For dere som skal gifte deg så anbefaler vi på det sterkeste at dere kommer innom butikken for å se å prøve. Det er den ene ringen du investerer i som du skal følge deg hele livet. Vi har årevis med erfaring og kan gi gode råd basert på deres ønsker. For deg som er på utkikk etter den perfekte gaven så fører vi mange klassiske bryllupsgaver som bl.a. Rosendahl, sølvbestikk, Korpus og forskjellige typer sølvvarer og Hardangerbestikk.

Dåp

Vi har mange forskjellige dåpsgaver, alt fra smykker, dåpsruller, bestikk, sparebøsser, smykkeskrin m.m. Det beste er å komme innom butikken for å se, men hvis du vet hva du skal ha (f.eks en skje i opphøyd rose), så legger vi tilrette for at du kan forhåndsbetalt via VIPPS og komme innom å hente gaven ferdig innpakket etter avtale. Ønsker du gravering så er det best å kombinere bestilling via skjema og en samtale på telefon for å bestemme plassering og skrifttype.