Om oss

Moelv Gullsmedforretning AS så dagens lys i 2003, og i 2016 endret forretningen navn til Gullsmed Lene Jægersborg AS. I dag består virksomheten av gullsmed Lene, butikkmedarbeider Marthe Lise og, innimellom, noen grådig trivelige ekstrahjelper. Vår filosofi er å være en «ikke helt standard» gullsmedbutikk, og samtidig tilby flotte produkter med god kvalitet for enhver smak. Vi leverer ekte og solid håndverk kombinert med god design og unike produkter. Vi vil at våre kunder skal få en god opplevelse når de handler hos oss. I våre lokaler i Storgata, sitter gode gullsmedopplevelser i veggene. Her har det vært tilhold for gullsmeder siden anerkjente Gullsmed Alf R. Haugen var førstemann ut, etterfulgt av Gullsmed Mari Sveen Haugen og til slutt Gullsmed Petersheim før det var vår tur.

I tillegg til å føre videre en lang og solid tradisjon for ekte håndverk, fører vi merkevarer fra ledende norske designere og leverandører samt flere spennende produsenter utenfor landets grenser. Smykker fra Huldresølv, Espeland, Christophersen, Coeur de Lion, Færø Design og Pilgrim er noe av det som finnes i butikkhyllene. Av større gaveartikler, vil du finne produkter fra for eksempel Magnor, Rosendahl og Hardangerbestikk i tillegg til flotte sølvvarer fra blant annet Th. Marthinsen og Arven.

Hjertelig velkommen til en glitrende handel!

Bytteservice

Vi er medlem av FAG- gullsmedene og tilbyr bytteservice over hele landet. Gå inn på faggullsmedene.no og finn din nærmeste FAG-gullsmed.

Bedriftsgaver

Bedriftsboka til Gullsmed Alf R. Haugen er fortsatt godt bevart og trofast i butikkens eie. Her står alt om gaver til samtlige lokale (og ikke fullt så lokale) bedrifter og hvordan hver og en utmerkelse skal graveres slik at kunden skal bli fornøyd. Vi har riktignok tilført flere bøker og gjort diverse endringer etter kundenes ønsker, men i bunn og grunn vokter vi arven etter Gullsmed Haugen så godt vi kan. Vårt ansvar er å sørge for HVA gaven skal være til HVILKEN anledning, HVORDAN graveringen skal utføres og HVA som skal stå. Dette er viktig for våre kunder, og derfor er det også viktig for oss.

Galleri Smykkedesign

Her er noen av våre egne design, bestill i dag og gi en unik gave til noen du setter pris på!