Skjønnheten ligger i detaljene

Affeksjon er viktig – og kanskje viktigere enn noen gang i vår ekstremt travle tid der dagene løper og åra går før vi får sukk for oss. Hvor blir de gode minnene av hvis vi kaster alt? Kommende generasjoner kan synes det er fint å ta del i fortida og la minnene leve videre inn i framtida. La gullsmeden vurdere om det er mulig å gjenopplive dine gamle skatter – kanskje med en moderne vri om det er ønskelig.

Vi tilbyr alle typer av smykkerestaurering, både spesialarbeid, reparasjoner og gravering.

Design og unike gaver

Gullsmed Lene designer og spesiallager smykker på bestilling. «Moelvsmykket» designet og laget hun til byjubileet i 2010. Anhenget produseres i sølv og nummereres, og Lene har til nå produsert over 625 slike anheng! Tilbehør i form av ørepynt og armbånd har også blitt en del av «Moelvsmykke- kolleksjonen». «Moelvsmykket for menn» er en pins for slips eller jakkeslag, lansert i 2015.

Bytteservice

Gullsmed Lene Jægersborg er medlem av FAG-gullsmedene og tilbyr bytteservice over hele landet. Gå inn på faggullsmedene.no og finn din nærmeste FAG-gullsmed.

Gaver til alle

I forretningen vil du finne mange gaver som passer til jubilanter, konfirmanter og andre anledninger. Ta gjerne kontakt for anbefalinger og råd.

Spesielle anledninger

Bryllup

Giftemål står som en av livets viktigste begivenheter; med gifteringen som det absolutt viktigste symbol på kjærligheten. Noe så viktig fortjener god planlegging og riktig veiledning, og dette vil vi gjerne bidra med!
For dere som skal gifte dere, anbefaler vi på det sterkeste at dere kommer innom butikken for å se og prøve. Det er den ene ringen du investerer i, som skal følge deg hele livet. Vi har årevis med erfaring og kan gi gode råd basert på deres ønsker. For deg som er på utkikk etter den perfekte gaven, fører vi mange klassiske bryllupsgaver som bl.a. sølvbestikk, Rosendahl glass- og porselen, sølv korpus (lysestaker, boller mm), gaveartikler fra Magnor Glassverk og Hardangerbestikk.

Dåp

Vi har et rikholdig utvalg av gaveartikler for barn; perfekt til både dåp og navnefest. Våre dåpsartikler, deriblant smykker, søljer, bestikk, dåpsruller, sparebøsser, smykkeskrin m.m. Det beste er å komme innom butikken for å se, men hvis du vet hva du skal ha (f.eks en dåpsskje i Opphøyet Rose), kan vi legge til rette for at du kan forhåndsbetale via VIPPS og komme innom og hente gaven ferdig innpakket etter avtale. Ønsker du gravering, er det best å kombinere bestilling via skjema og en samtale på telefon for å bestemme plassering og skrifttype. De aller fleste dåpsartiklene er godt egnet for inngravering, og med en personlig vri blir gaven til et minne vel verdt å ta med seg livet ut.